L'Espai Poètic, ja fora de Gràcia, a l'espera de trobar noves seus

Cultura

El tancament definitiu de l'Espai Poètic a la seu de Pau Alsina després de dos anys de projecte cultural va tenir lloc el passat mes de setembre després que no hi hagués acord amb l'Ajuntament de Barcelona, i des de llavors s'han hagut de reubicar a diferents espais fora del districte, com ara Oracle Teatre o Art Hostal. Amb el tancament de teatres i sales a causa de la crisi sanitària, l'Espai Poètic va fer ús de les xarxes -com molts altres projectes culturals- per tal de no perdre el contacte amb el públic. Així, mentre no puguin trobar un espai físic, ofereixen Micro obert per streaming tots els divendres a les vuit del vespre. "Estem a l'espera que l'Atelier de Pilar Güell reobri i així tornar a oferir espectacles amb públic", explica Jordi Ra, responsable de la programació de l'Espai Poètic, que també espera que amb la fase 2 les sales petites i alternatives puguin començar a aixecar la persiana i oferir activitats per garantir el futur dels projectes culturals. "Seria desitjable que els centres cívics i equipaments públics es reactivessin aviat, ja que tenen la capacitat i els mitjans per fer-ho amb seguretat", assegura Jordi Ra.