L’Europa torna als entrenaments amb la vista posada al playoff

El primer partit del playoff d’ascens a la Segona Divisió B està previst que es disputi el cap de setmana del 18 i 19 de juliol, i per preparar-lo el primer equip de l’Europa torna als entrenaments el dilluns 8 de juny, si l’àrea metropolitana entra a la fase 2. Tots els membres del conjunt escapulat (jugadors i cos tècnic) van passar dimecres el test serològic de la Covid-19, un d’ells va donar positiu i s’ha sotmès a un estudi diagnòstic complet que inclou una prova PCR, per assegurar o descartar els resultats. Mentrestant, el club també ha hagut d’adequar les instal·lacions del Nou Sardenya pel retorn als entrenaments, que en la primera fase seran individuals i sense contacte.

El primer rival de l’Europa, el Terrassa, va començar els entrenaments individualitzats una setmana abans, el dia 1 de juny. Els altres dos rivals en la lluita per l’ascens són el Sant Andreu i L’Hospitalet. Els quadribarrats segueixen els mateixos timmings que els escapulats, han passat els tests serològics aquesta setmana i tornaran a la feina a partir del 8 de juny. L’Hospitalet té previst superar les proves el mateix dilluns 8 per començar els entrenaments l’endemà, però aquests últims encara no ho han confirmat.

L’Europa, que aquest divendres ha celebrat el 113è aniversari, ha contractat una empresa externa per la desinfecció dels vestuaris i de la instal·lació, i també s’han controlat possibles casos de legionel·la. A més a més, personal propi del club han contribuït a la desinfecció diària dels espais. Per fer front a totes les despeses econòmiques que comporta la suspensió de partits i la disputa del playoff sense públic, l’Europa està estudiant possibles mesures, per ara el club ha comunicat que no es poden permetre el retorn de les quotes, que s’ha deixat de cobrar des del mes d’abril, però també demanen l’ajuda dels socis per fer front a les necessitats del club.

D’altra banda, la FCF ha fet oficial l’ascens a Tercera Divisió del Girona B, la Montañesa, la Fundació Grama i el Valls. La idea és que la competició la formin 22 equips, i malgrat que encara no és oficial s’especula que s’organitzi amb dos grups d’onze i una posterior promoció entre els primers per decidir els ascensos i una altra pels descensos.

Tres ascensos del Femení B a la primera plantilla. El Femení A avança en la configuració de la plantilla i ja s’han fet oficials dotze renovacions i ara també tres ascensos. La defensa, Anna Fusté, que puja al primer equip després de tres anys al B; la migcampista, Clàudia López ‘Peque’, que ja ha gaudit d’oportunitats aquesta temporada; i la davantera, Josepha Vercammen, internacional sots’17 amb Catalunya i Bèlgica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *