Casa Seat ja llueix models fora de mercat

Casa Seat ja s’ha ensenyat per dins per primer cop aquest dijous amb una passejada d’estrena que s’ha difós a través de les xarxes i en la qual hi han participat des del nou president de la marca, Carsten Isensee, fins al porter del FC Barcelona, Marc-André Ter Stegen. Amb aquesta estrena sui generis, i amb els participants mantenint les distàncies de dos metres amb la conductora de l’esdeveniment i traient-se la mascareta només per parlar, la flagship de Seat als Jardinets ha subratllat que la nova instal·lació “no serà un concessionari sinó un espai per estar com a casa”, en paraules del directiu i CEO de Cupra Wayne Griffiths, i que s’hi exposaran models encara fora de mercat com el nou Seat León o el Cupra Formentor.

En l’esdeveniment, presentat per la periodista Ainhoa Arbizu, el president de Seat, Carsten Isensee, ha justificat l’establiment de la seu central aquí com una manera de “fer un homenatge a Barcelona”. Marc-André Ter Stegen ha recordat la proximitat de Casa Seat amb la que va ser casa seva fa uns mesos, a tocar dels Jardinets. En les quatre plantes de l’edifici que s’han vist hi destaquen unes escales mecàniques que seran icòniques o l’apartat dedicat a la micromobilitat amb vehicles de mobilitat personal, bicicletes i motos elèctriques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *