Desallotjat la persona sense llar que en els últims anys s’havia autoconstruït un habitatge precari al carrer Ramón y Cajal

Un grup d’operaris protegits sanitàriament han començat a desmantellar aquest dilluns al matí l’habitatge precari que des de fa anys una persona sense llar, l’Alfonso, s’havia construït al carrer Ramón y Cajal, a l’altura del número 14. Fins ahir, segons fonts veïnals, l’home encara guarnia l’espai amb cintes a les pilones i en tots aquests anys era característica la seva presència al carrer amb la ràdio engegada a totes hores i l’estructura creixent amb llibres i tota mena d’elements decoratius. Els veïns han explicat que l’afectat tenia almenys garantit algun tipus d’habitatge per aquest dilluns a la zona del carrer Escorial. Fonts municipals han explicat que l’Alfonso ha pactat una data de sortida amb els veïns i el Districte, a través de serveis socials, li ha ofert alternatives i ha activat els serveis socials i d’emergència previstos en aquests casos.

2 thoughts on “Desallotjat la persona sense llar que en els últims anys s’havia autoconstruït un habitatge precari al carrer Ramón y Cajal

 1. Bona tarda,
  El meu és Vicky i tinc un bar a la vila de Gràcia. Aquesta setmana hem convocat el 1er concurs de minirelats titulat:
  1000 euros x 100 paraules.
  Si esteu interessats us enviaria una nota de premsa i les bases del concurs. Igualment podeu consultar-ho tot a la nostrra web.

  http://www.tapazia.com

  Moltes gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *