Els Centres Esportius Municipals preparen l’obertura per la fase 3

Les instal·lacions esportives ja coneixen el calendari de reobertura per tornar a oferir les seves activitats. Els primers a rebre bones notícies va ser el CT La Salut, ja que la fase actual permet la pràctica de tennis i pàdel, i els esportistes federats del ‘Cata’ que poden practicar la natació en aigües obertes. La fase 1 també permet altres activitats a l’aire lliure com córrer, anar amb bici, jugar a la petanca i fer ús de les cistelles de bàsquet o de les taules de tennis taula dels parcs esportius.

La fase 2 permet l’obertura d’instal·lacions esportives a l’aire lliure sense públic per a esports sense contacte i instal·lacions esportives especialitzades cobertes, sense vestidors. Serà ja en la fase 3 quan es permeti l’obertura dels Centre Esportius Municipals amb mesures de control d’aforament, i també de pavellons i pistes poliesportives. El Homes Place Sardenya, el CN Catalunya, el CEM Claror o l’Eurofitness Perill preparen el seu retorn, i també es preveu l’obertura de la piscina del parc de la Creueta del Coll.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *