Badalona acollirà el playoff pendent de l’assistència d’aficionats

El primer equip de l’Europa ha arrencat els entrenaments després de la pandèmia per preparar el playoff d’ascens a la Segona Divisió B i aquesta setmana la Federació Catalana de Futbol ha arribat a un acord amb l’Ajuntament de Badalona perquè l’Estadi Municipal de la ciutat en sigui la seu. Aquest estadi va ser inaugurat l’any 2017, compta amb gespa artificial d’última generació i hi juguen com a locals tant el Badalona de la Segona B com el Seagull, rival habitual del primer equip femení de l’Europa les últimes temporades.

Les properes setmanes es coneixeran més detalls de les mesures sanitàries i logístiques que caldrà seguir durant els partits de la promoció d’ascens. La principal incògnita que queda per resoldre serà la possible assistència de públic a l’estadi, el Govern Espanyol i el Consejo Superior de Deportes tenen l’última paraula i a principi del mes de juliol es preveu que decideixin si es manté el pla inicial que era disputar els partits sense públic, o bé es permet obrir l’aforament a un terç de l’afició com s’ha proposat quan s’hagi superat la fase tres de la desescalada.

Tant l’entrenador del primer equip, David Vilajoana, com el capità, Àlex Cano, s’han mostrat favorables a la presència de públic sempre que es compleixin i es respectin les mesures de seguretat exigides. El Municipal de Badalona té capacitat per a 4.170 espectadors, un terç de l’aforament són 1.390 espectadors i per tant podria haver-hi 695 espectadors de cada equip.

Clara Clemente tanca una etapa i dos retorns de luxe a la porteria
La davantera escapulada no seguirà la pròxima temporada sent una de les referències de l’atac gracienc, ja que ha decidit canviar d’aires després de vuit anys al primer equip i de tota una formació com a escapulada.

Aquesta setmana s’han anunciat les primeres incorporacions de l’equip de Fran Güells. Ona Aldea, una migcampista que arriba procedent del Northern State University dels Estats Units, i que anteriorment havia jugat una temporada al filial escapulat. Les altres novetats són a la porteria, “Mimi”, que després de sis anys al primer equip de l’Espanyol torna a l’Europa, i Ari Sáez, també amb passat escapulat.

El campus d’estiu, en horari de matins. L’Europa ha reformulat l’oferta dels campus d’estiu amb l’objectiu de complir amb les mesures sanitàries pertinents. Per això aquest any no hi haurà torn de tarda ni tampoc franja de dinar. El campus es farà de 9 a 14 hores a partir del 29 de juny i amb limitacions d’aforament excepcionals. El Campus de Tecnificació i el Femení també es faran amb el mateix horari.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *