El Vedruna Gràcia tanca la plantilla del retorn a Copa Catalunya

El sènior masculí del Vedruna Gràcia competirà la pròxima temporada a la màxima categoria del bàsquet català i ho farà apostant per la continuïtat i amb un bloc format majoritàriament a la casa. Els verds han renovat a nou jugadors de la plantilla de l’ascens: Albert Martín, Bernat Traveria, Marc Palau, Martí Domínguez, Victor Sabartés, Ignasi Juni, Aitor Pérez, Toni Aguilera, Iwo Asweck. El capità de l’equip, Albert Martín, complirà la 23a temporada defensant la mateixa samarreta, el Bernat Traveria en suma 19, i altres components de l’equip com el Marc Palau i el Martí Domínguez també superen la desena de temporades en diferents etapes.

La plantilla s’ha reforçat amb tres jugadors i dos d’ells ja saben el que és jugar al Vedruna Gràcia. L’aler, Dani Pines, procedent del Círcol Catòlic de Badalona i el pivot, Oriol Muñoz, que en l’última temporada ha jugat al Masnou i Es Castell de Menorca. L’altra cara nova és el base, Pol Rigat, procedent del CEB Girona. L’encarregat de dirigir l’equip serà Marcos López, que substitueix a la banqueta a l’entrenador de l’ascens, Pol Esteve, i que ja havia entrenat el sènior verd en el tram final de la temporada 2018/2019.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *