Txell Alarcón fitxa pel CD Promete de la Lliga Femenina

La jugadora del Camp d’en Grassot ha anunciat aquesta setmana que no seguia a les files del Femení Sant Adrià, club que va recalar després de sortir del Safa Claror, i que s’incorporava a les files del CD Promete, l’equip de Logronyo que competeix a la màxima categoria del bàsquet nacional. Alarcón, que és internacional amb la selecció espanyola, no competirà en l’etapa júnior, que per edat seria el que li tocaria, i ho farà directament en el bàsquet professional espanyol. Aquesta temporada ha tingut un paper destacat amb el sènior del Femení Sant Adrià a la Lliga Femenina 2, on ha anotat 6’8 punts i ha capturat 3,6 rebots en 24 minuts de mitjana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *