Ros de Olano a We Count: 5.000 vehicles i 500 vianants diaris

Societat

Les primeres xifres obtingudes del projecte de recompte de la mobilitat We Count, que impulsa la plataforma Ideas for Change, s'han fet públiques aquest dimarts en un nou taller amb els participants que ja han instal·lat els sensors a les finestres de casa seva. Els responsables del projecte han presentat dades, per exemple, de Ros de Olano i de Ballester, si bé aquest últim en el tram que ja transcorre per Sarrià-Sant Gervasi. Ros de Olano, representats per la plataforma veïnal Fumuts a Ros de Olano, ha comptabilitzat 2.061 turismes, 2.990 bicicletes o motos i 447 vianants diaris, i Ballester 1.290 turismes, 467 bicicletes o motos i 824 vianants. Tant Ros de Olano com Ballester tenen la característica comuna de ser carrers secundaris però que s'utilitzen de connexió entre xarxa bàsica com Torrent de l'Olla-carrer Gran o avinguda Vallcarca-Ronda General Mitre.