"Sobta tenir 3 taules envoltats de gent pel terra"

Societat

En Paco Resina és un dels dos propietaris de El Dorado, l'històric bar musical de la plaça del Sol. L'establiment no tanca però els seus amos es plantegen un eventual traspàs.

Com esteu?
Bé. Actuem sobre el que les autoritats van dient i pensant com les podem fer. A principi de juliol podrem començar a funcionar a la terrassa amb 4-5 taules i a dins amb un aforament petit.

Com us plantegeu l'estiu?
Confiem en la gent, que li agrada sortir; tenint més o menys espai, l'oferirem amb les màximes condicions de sanitat tant per a usuaris com per a treballadors. Serà una temporada rara; no comparable a altres anys.

Teniu límits dins, i a fora la gent s'asseu al terra de la plaça.
Si tingués 20 anys, potser faria el mateix. Però potser es pot encaminar diferent quan és un problema que afecta la convivència de la plaça: per molt bé que ens portem els locals, la nostra imatge, amb la gent al terra, queda com un conjunt, i ens fa mal. Sobta que hagis de tenir tres taules, distància i neteja constant estant envoltat de gent per terra.

Per què hi ha un anunci de traspàs de El Dorado als portals immobiliaris?
En el decurs de la vida la gent fa canvis. El local segueix igual. Passa que tenim 60 i tants anys el meu soci i jo, amb la família a Canàries ell o anant i venint de Madrid jo. Volem relaxar-nos una mica. Si surt algú interessat, ens ho plantejarem.