Brega entre petanquers i amos de gossos als jardins Menéndez y Pelayo

Als jardins Menéndez y Pelayo, a tocar de Travessera de Dalt, s’està registrant una miniguerra d’aquelles que no surt als mapes: des de fa un any els propietaris de gossos que utilitzen l’àrea d’esbarjo a la part superior del nou espai ajardinat critiquen la manca d’espai per a la vuitantena de mascotes que hi ha al veïnat (vegeu número 749) però ara aquests propietaris han decidit fer un pas endavant entrant a les pistes de petanca com a mesura de pressió. “Okupem les pistes perquè el nostre espai no és practicable i ells no hi són la major part del temps”, expliquen el Toni i la Núria. La cosa s’ha complicat quan alguns veïns, segons els propietaris de gossos d’acord o en solidaritat amb els petanquers, han decidit fer-los fora a cops de pedra des dels balcons. “Ja hi ha hagut ferits”, afegeixen.

La Guàrdia Urbana, alertada pels veïns, s’ha presentat almenys dues vegades en els últims deu dies i els propietaris de gossos no descarten ara emprendre noves accions de mobilització com el tall de la Travessera. El que sí que desvinculen del conflicte els propietaris de gossos és l’enverinament mortal que ara fa un mes va patir un golden retriever a la part sud dels jardins (vegeu núm. 802). La clínica veterinària que el va atendre els símptomes que presentava eren compatibles amb la ingesta d’algun verí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *