El CE Gràcia celebra la Matagalls-Montserrat de manera virtual

Els organitzadors de la Travessa Matagalls-Montserrat que organitza el Club Excursionista de Gràcia havien decidit a mitjans del mes de maig suspendre la 41a edició, però finalment han aconseguit reformular la marxa i celebrar-la d’una manera virtual a les xarxes socials a través d’activitats, jocs i reptes. Les persones interessades poden inscriure’s a la pàgina web matagallsmontserrat.cat on es pot aconseguir la samarreta virtual commemorativa de l’edició, de color morat, amb l’eslògan Somia, i amb un àlies personalitzat. La samarreta ha tingut molt èxit entre els seguidors de la cursa i ja han demanat als organitzadors que la posin a la venda físicament.

A través del hashtag #Mm20V els comptes de Facebook i d’Instagram de la travessa aniran publicant les instruccions als reptes que s’aniran compartint i que tenen com a objectiu recordar i reviure les experiències viscudes en edicions anteriors. Les activitats proposades pels organitzadors serviran per anar obrint boca de cara a l’edició del 2021, que si tot va bé esperen poder celebrar-la amb la màxima normalitat. A la pàgina web també han estrenat el vídeo promocional de l’edició virtual d’enguany.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *