Cano – Arranz, duel de golejadors en el playoff d’ascens

Dos dels màxims protagonistes en el primer partit de playoff que es disputarà el cap de setmana del 18 i 19 de juliol entre l’Europa i el Terrassa, seran Jordi Cano i Sergi Arranz. Tots dos han estat els màxims golejadors de la competició, Cano ha estat el pitxitxi gràcies als 18 gols en els 26 partits disputats, mentre que Arranz ha marcat 15 gols, un d’ells de penal, en 23 partits.

L’eliminatòria contra el Terrassa també enfrontarà l’equip més golejador, els escapulats, autors de 62 gols, una mitjana de 2,2 gols per partit, contra l’equip menys golejat, els egarencs, que només n’han encaixat 19, una mitjana de 0,68 per partit.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *