Un ascens per recordar anteriors fites

per Víctor Martínez, president del Club Esportiu Europa

Aquesta peculiar temporada 2019-2020 acabarà amb el Club Esportiu Europa disputant de nou la promoció d’ascens a 2B, després d’una progressió ascendent a la classificació, en els darrers anys. Un play off atípic, tant pel que respecta a la finalització del campionat (de fet van quedar onze jornades sense disputar-se), com pel format en si, anomenat exprés per les característiques de curta durada: només tres partits, en seu neutral i on per assolir l’ascens a 2a B caldrà només guanyar dos partits. A priori serà el play off més fàcil per qualsevol dels equips implicats, pel fet com deia d’haver de superar només dos partits i sense els sempre llargs i feixucs desplaçaments. Però, al mateix temps, amb el gran dubte de com arribaran els equips, després de pràcticament tres mesos sense activitat i sis setmanes de pretemporada atípica, la qual cosa dona una incertesa màxima a la competició.

En clau escapulada, el play off es presenta amb els jugadors i cos tècnic al màxim d’il·lusió, conscients que tenen una oportunitat única després d’uns mesos d’incertesa quant a la disputa d’aquesta fase final de la competició per fer valer la seva excel·lent temporada i culminar-la amb un ascens que fa més de vint-i-cinc anys que se’ns resisteix. Per la seva banda, l’afició, contenta i satisfeta pel joc i entrega de l’equip durant la temporada i ansiosa per veure sobre el terreny de joc als seus jugadors, als quals no han pogut veure, ni tan sols entrenar, des de fa més de cent dies i amb la incògnita, en el moment d’escriure aquestes línies, si les autoritats competents autoritzaran la presència dels seguidors al camp municipal de Badalona. Esperem i desitgem que el màxim nombre d’europeistes puguin viure en directe aquests partits que jugarem al Nou Estadi Municipal de Badalona.

A la Junta Directiva estem contents i satisfets de l’entrega i professionalitat de l’equip i orgullosos per l’aposta de competir amb èxit amb un nombre important de jugadors i tècnics de la casa, bé perquè s’han format al club o pels anys que porten amb nosaltres. Estem igualment orgullosos de l’afició, que ja fa temps que és el jugador número 12 però que se superen any rere any. Aquesta temporada s’estava vivint una gran comunió entre equip i grada, destacant la cada cop més nombrosa afluència de gent jove que s’està enganxant a l’Europa. És per això que se’ns fa difícil d’imaginar un playoff sense l’escalf i el color d’una grada entregada als seus colors. Veiem amb satisfacció com són molts els balcons, de Gràcia i d’arreu, que llueixen amb orgull la nostra bandera escapulada. Per acabar us vull compartir un desig: oferir als socis europeistes i als aficionats graciencs, des del balcó de l’Ajuntament d’una Plaça de la Vila, plena a vessar, l’anhelat ascens a Segona B que rememori anteriors fites i marqui un punt d’inflexió cap a objectius més ambiciosos. Visca l’Europa! Som-hi escapulats!

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *