El Claret incorpora dos jugadors pel debut a Copa Catalunya

Els sèniors masculins del Claret han viscut una temporada per a la història amb l’ascens del primer equip a Copa Catalunya per primera vegada, la màxima categoria del bàsquet català, i el sènior B ha pujat de Tercera a Segona Catalana. Per seguir amb la seva tradició habitual, els llops han confiat amb un bloc format majoritàriament de gent de la casa per afrontar aquesta primera experiència a Copa Catalunya i de la plantilla de l’ascens s’han produït tres baixes i dues incorporacions, a més de confiar amb la gent del sènior B.

Pere Carrión i Javier Vicente seguiran sent els directors de joc de l’equip, aquest any ajudats pel petit dels Carrión, el Pau, que aquest any ha liderat el segon equip i ja ha donat un cop de mà en nou partits. Els alers de l’equip seran Xavi Pueyo, Oriol Pardo, Víctor González, Àlex Reina, Pau Robert Álvarez i Arnau Olivé. S’espera que una temporada més l’Àlex Reina sigui la referència ofensiva de l’equip, el Víctor González arriba procedent del Santfeliuenc on ha estat el màxim anotador del seu equip, i l’Arnau Olivé torna a la casa on el van veure començar a jugar a bàsquet després del seu pas pel Jac Sants, el Safa Claror i els últims anys al Bàsquet Martinenc de la Lliga EBA. El joc interior el formaran l’Oriol Gebelli, el Marc Gilabert i el Roger Dalet, aquest últim fa el salt des del sènior B.

La banqueta la tornarà a ocupar un referent de la casa, el Xavi Marín, que tot i la seva joventut sempre ha aconseguit grans resultats al capdavant del sènior, i a més a més també és entrenador ajudant del CB Prat a la lliga LEB Plata. Els dos ajudants que tindrà Marín aquest any a la banqueta seran el Jaume Font i el Pau Domingo. Les baixes de l’equip han estat Marc Perapoch, Bruno Ibáñez i David Torroja, a més del Iandrey Panisa a la banqueta com a ajudant.

Dels onze jugadors que han aconseguit l’ascens a Copa Catalunya, vuit d’ells són antics alumnes de l’escola. En el cas del sènior B, dels dotze components de l’equip, onze són antics alumnes del Claret, i la majoria d’ells era la primera temporada que competien en categoria sènior.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *