El pal i la pastanaga

per Albert Vilardaga

Queda poc més d’un mes perquè a L’Independent agafem vacances, tan a prop i tan lluny. No descobriré ara que els últims mesos han estat complicats per a tothom, i aquí hem tingut la sort i l’empenta de sortir al carrer cada divendres, la qual cosa ens omple d’orgull, però també ens ha generat un desgast important. Comunicar-nos sense veure’ns i treure temes en un món aturat no és fàcil, però ens hem sortit i penso que força bé. Aquesta setmana hem publicat el número 806, l’últim del mes de juny, i ens quedaran “només” els cinc números del mes de juliol per agafar una mica de descans. Les cometes són voluntàries, és cert que cinc números acostumen a passar volant, però el juliol sempre fa pujada i el repte d’enguany és important.

El primer plat fort del mes de juliol el tindrem el dia 18, amb el primer partit del playoff que jugarà l’Europa contra el Terrassa a Badalona. Els escapulats tenen una ocasió d’or per aconseguir un ascens que es resisteix des de fa massa anys. Per convertir aquest juliol en un mes històric, els de Vilajoana hauran de guanyar el partit del dia 18, i el del cap de setmana següent. Entremig tindrem un Sant Jordi que es va ajornar el mes d’abril, els llibreters tenen ganes de tornar a sortir al carrer i la gent vol tornar a gaudir d’un dia especial per a tothom, tot i que caldrà seguir les paraules claus: distància, mascareta i higiene de mans. Acabarem el juliol amb el número que ens fa especial il·luisió, el de Festa Major, però com és evident, amb més incògnites que mai. Ah, i per rematar-ho, també ens farem un petit homenatge perquè L’Independent fa 20 anys. Dues dècades es diuen ràpid, però cal donar-li el mèrit que tenen. Després ja agafarem vacances.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *