El Safa Claror, pendent de l’ascens a Copa Catalunya femenina

El primer equip femení del Safa Claror encara no sap si la temporada 20/21 jugarà a Primera Catalana o bé pujarà de categoria i ho farà a Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català. La finalització de la temporada de manera sobtada a causa de la pandèmia ha portat tan a la Federació Espanyola de Bàsquet com a la Federació Catalana de Bàsquet a reestructurar les seves competicions, i aquest fet ha portat a que es produeixin més ascensos de categoria dels inicialment previstos. El dia 19 de maig, la Federació Catalana va publicar els llistat provisional de categories, i el sènior femení del Safa Claror era el quart equip per cobrir vacants pendents a Copa Catalunya, gràcies a la classificació obtinguda la temporada 19/20. La Federació Catalana ha indicat al club taronja que el 17 de juliol és la data que tenen marcada per anunciar les categories definitives on jugarà cada equip en la categoria sènior.

Independentment de la categoria on acabi competint, l’equip taronja tindrà molts pocs canvis respecte la temporada passada. Elisenda Ferró i Carlota Alfaro seran el timó de l’equip una temporada més; Sara Jofresa, Inés Catalán, Irene del Cerro i Laia Caminal ocuparan el perímetre, aquesta última reapareixerà després d’una llarga lesió de genoll; mentre que Carla Muñoz, Júlia Ventosa, Núria Susin, Judit Villalonga i Esther Esquivias seran les responsables del joc interior de l’equip gracienc. Les onze jugadores que van acabar la temporada passada han renovat el seu compromís amb el club, que està a l’espera de tancar la dotzena fitxa de la plantilla amb alguna incorporació d’última hora, que esperen poder anunciar properament.

El coordinador del Safa Claror, Bernat Devant, seguirà sent l’entrenador de l’equip. Devant va agafar el relleu de Josep Alemany a la segona meitat de la temporada, i ho farà acompanyat de Josep Ros com a entrenador ajudant. Cesc Queral serà el delegat d’equip i ho farà en substitució de Víctor Carretero, i Víctor Guerrero s’estrena com a preparador físic de l’equip.

El sènior masculí, a Primera Catalana. Una temporada després d’haver perdut la categoria, els taronges han tornat a recuperar la plaça de Primera Catalana. Ramon Grau, el tècnic de l’ascens, ha renovat una temporada més i com també passa amb l’equip femení, també han renovat onze jugadors de la plantilla. Només hi ha hagut una baixa, i la incorporació d’Andrew Tunnah procedent del CB Ramon Llull.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *