L’EDAMI prepara tres escenaris pel pròxim curs escolar

Davant la incertesa de com s’afrontarà el curs escolar 2020/2021, l’Escola d’escacs Miguel Iliescas (EDAMI) ha publicat tres escenaris possibles per tal que els nens i nenes puguin seguir amb les classes d’escacs. El primer escenari són les classes presencials, és a dir, si el curs es reinicia amb normalitat i amb la presència de nens i nenes a les aules, se seguiran fent classes de forma normal, com fins ara, amb grups de 8 a 12 alumnes. La segona opció és fer les classes online, si no es poden fer les classes normals, i utilitzar els mètodes que s’han fet servir durant el confinament. El tercer escenari és un mixt, en cas que no puguin estar tots els alumnes a l’aula.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *