El CN Catalunya es torna a mullar per l’esclerosi múltiple

La piscina del CN Catalunya serà l’escenari d’una nova edició del ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, aquest any marcada per la crisi del coronavirus que obligarà a fer una part presencial i una altra online, sempre garantint les mesures de seguretat i higiene. La jornada presencial se celebrarà el diumenge 12 de juliol, començarà amb una sessió de ball a l’aigua a partir de les 11, i una hora més tard es farà el tradicional salt conjunt a la piscina exterior. Per participar cal reservar plaça prèviament.

Per tal de participar en aquesta iniciativa solidària enguany s’estrena la campanya online, que té la música com a protagonista amb el grup Gertrudis que ha estrenat La pitjor cançó de l’estiu, una cançó desafinada i que amb el pas dels dies i els donatius es va afinant, i que compara la música amb el que suposa conviure amb els símptomes de l’esclerosi múltiple. Amb la compra de material i les donacions, tothom qui ho vulgui pot aportar el seu gra de sorra i col·laborar amb la investigació.

Els organitzadors tenen el repte de superar els nou milions de metres que van aconseguir nedar tota la gent que hi va participar l’edició de l’any passat en 650 piscines diferents. Per participar només cal inscriure’s, fer un donatiu i sumar els metres nedats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *