Tanca una part de la piscina de la Creueta del Coll després que usuaris surtin amb ferides als peus

El primer dia de la temporada de bany a la nova piscina-llac del Parc de la Creueta del Coll s’ha acabat avui amb un sorollós fracàs en la reestrena d’un equipament que es va haver de tancar ara fa dos estius pel mal estat del vas interior i que ha significat una inversió de 600.000 euros per a les arques municipals, tal com explicitava justament una carta als veïns fa pocs dies anunciant la reobertura. Diversos testimonis s’han fet ressò a les xarxes socials quan s’han fet mal alguns usuaris -la majoria dels quals, nens i nenes dels casals d’estiu del voltant- quan han entrat a la piscina i n’han sortit sobretot amb els peus ferits. El Districte, després de la revisió que han fet els tècnics en les dues hores d’aturada del migdia, ha decidit tancar una part de l’equipament i en principi es procedirà a la reparació del punt concret.

, , ,

1 thought on “Tanca una part de la piscina de la Creueta del Coll després que usuaris surtin amb ferides als peus

  1. D’es que la piscina dissenyada per a tothom del Parc de la Creueta va ser objecte de la primera reparació per filtracions, durant el mandat de l’alcalde Joan Clos, una equipació pensada per a tothom, nens, joves i adults, el varen transformar en un espantall enomenat críticament el “rentapeus”. El llac de la Creueta del Coll ha esdevingut un fracàs del seu disseny, un perill per als infants i un lloc on es margina el seu ús a la majoria d’usuaris. El llac és només un rentapeus caríssim per als barcelonins.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *