Els responsables de la ruta Fabra negocien tornar a fer l’activitat amb el Districte

La presentació del projecte Camins del Català ara fa quinze dies ha reactivat els contactes entre els responsables de la ruta Pompeu Fabra a Gràcia i el Districte amb l’objectiu de consolidar una activitat que es va fer en dues ocasions la tardor de 2018, en el marc dels actes de l’Any Fabra, els quals van culminar amb la col·locació d’una placa al número 32 del carrer de la Mare de Déu de la Salut, als terrenys on el prohom de la llengua va néixer l’any 1868.

Malgrat que el nou projecte que esmenta la ruta de Gràcia la considera com una acció “consolidada”, el cert és que des d’aquells actes de 2018 no hi ha hagut resposta de continuïtat al Districte en un seguit de propostes que anaven des del disseny i impressió d’un tríptic informatiu de la Ruta Pompeu Fabra a Gràcia amb les parades de la ruta i una explicació breu de cada parada fins al disseny d’un llibret digital d’unes 20-30 pàgines.

Fonts municipals han apuntat la voluntat del Districte és donar continuïtat a la proposta. “Un cop la situació ho permeti, i quan hi hagi concreció per mantenir la proposta a través del Consorci de Normalització Lingüística, des del Districte donarem suport per continuar la difusió de la figura de Pompeu Fabra i el patrimoni literari de Gràcia”, han assegurat. La proposta que més convenç ara mateix el Districte seria no fer impressió dels tríptics sinó oferir-los amb versió pdf al web.

Les dues parts estan pendents de concretar la realització d’una reunió per enllestir el nou acord.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *