Gràcia s’aboca amb l’Europa la setmana de l’inici del playoff

La prèvia del primer partit del playoff s’ha fet molt llarga per a tothom. Fa més de quatre mesos des que el primer equip de l’Europa va disputar l’últim partit oficial que va acabar amb victòria per 0 a 2 al camp del Santfeliuenc, fa més d’un mes que els escapulats van reprendre els entrenaments, i en els últims dies, tant el tècnic, David Vilajoana, com diversos jugadors han manifestat que l’espera s’està fent una mica llarga. Ja tenen ganes que la pilota comenci a rodar de forma oficial, que comenci el playoff exprés d’ascens a la Segona Divisió B contra el Terrassa (diumenge 19 a les 20 hores). Els aficionats també han tingut més temps del que és habitual per escalfar la prèvia d’un partit tan especial i molts d’ells han superat el disgust de no poder viure el partit en directe a l’estadi. En les fotografies de les últimes setmanes s’ha pogut veure com molts comerços i entitats han penjat el cartell on es pot llegir “L’any que ve..l’Europa a Segona B!” i de molts balcons penjava la bandera escapulada, que les últimes setmanes ha exhaurit existències a la botiga oficial de l’Europa.

També s’han fet molt visible la campanya feta pel grup d’animació Eskapulats, que aquesta setmana han estrenat un vídeo motivacional a les xarxes amb el lema: Ancorats a tu, rumb a Segona B, i aquest mateix eslògan l’han aprofitat per pintar grans pancartes que llueixen penjades en diferents punts de la plaça de la Virreina, Poble Romaní, Rovira, Nord o Diamant, entre altres, a més de diverses banderes escapulades al carrer Verdi que van penjar la nit de dimarts.

De cara al partit, que es disputarà a porta tancada al Municipal de Badalona i es podrà seguir per Footers, el tècnic escapulat podrà comptar amb la plantilla al complet, i amb bones sensacions després dels amistosos contra el Barça B i el Sabadell. L’àrbitre principal del partit serà Joan Masip Vidal, i els assistents, Jordi Fullà Planas i Sergi Bas Muñoz. El quart àrbitre serà Salvador Morros Monge. L’únic precedent Joan Masip arbitrant un partit de l’Europa aquesta temporada va ser la primera jornada de lliga en el desplaçament dels escapulats a Vilafranca que va acabar amb victòria pels locals per 1 a 0.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *