Pugna a Ca l’Espina entre amos i moviments socials

La celebració dilluns que ve, 20 de juliol, de la primera vista penal per l’okupació de Ca l’Espina (Astúries 12) el passat 4 de gener ha enfortit aquesta setmana la pugna entre propietaris i moviments socials, amb la petició de difusió de dos escrits a través d’aquest setmanari (vegeu pàgina 12). En el primer, per ordre d’arribada, signat per dos representants de la propietat, Bojous S.L., Joan i Òscar Fradera, els signants rebutgen l’acusació de gentrificació que els moviments socials li han dedicat en una campanya als carrers en les últimes tres setmanes. “Som una empresa familiar que tenim pisos de lloguer i que els lloguem tots per sota del preu de mercat i amb llarga durada”, han apuntat. “Sempre he estat ficat en moviments alternatius i em sap greu que m’acusin d’especulador”, ha afegit Joan Fradera en conversa posterior amb L’Independent.

Per la seva banda, l’assemblea de Ca l’Espina, en un escrit també enviat a aquesta redacció, ha denunciat la “guerra contra l’emancipació” dels propietaris per “enriquir el seu monopoly en detriment de l’estabilitat barrial”.

La setmana s’ha anat escalfant amb protestes davant de les oficines de Bojous S.L. a Comte Borrell 137 i al barri de Valldaura, on resideixen els propietaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *