Els Girona arrenquen la campanya d’abonaments i preparen per a finals d’any el desè aniversari

Des del passat 26 de juny, desprès de mesos amb la porta tancada, els cinemes Girona es van posar de nou en marxa amb la intenció de recuperar el públic que ha mantingut els darrers anys a base de programació independent i diversa i també atreure nous espectadors. A l’espera que la situació “es normalitzi”, la direcció del projecte treballa en la celebració del desè aniversari amb diferents activitats i propostes, i tot i que la data encara es desconeix tot apunta que serà cap a finals d’any o principis del 2021.

Com ja és tradicional, els Cinemes Girona han tornat a posar en marxa la seva esperada campanya d’abonaments anuals, una promoció des de dimecres 15 de juliol a través de la seva pàgina www.cinemesgirona.cat, on es poden aconseguir un número limitat d’entrades que permet accedir al cinema d’estrena al llarg de tot l’any i gaudir de descomptes en projeccions especials, mostres i festivals per 59 €

Els abonaments es poden adquirir al llarg de tot l’any al preu de 190€, però ara hi ha es posen a la venda 1.000 d’aquests passis a preu reduit. D’aquesta manera, commemoren que la gent els va ajudar a digitalitzar les sales l’any 2013, donant continuïtat al projecte. Com a novetat, “plenament conscients que molts espectadors amb el seu abonament per a la temporada 2019-2020 no van poder acabar de gaudir-lo per culpa de la pandèmia i del tancament de les sales”, com asseguren des de la direcció de la sala, si aquests tornen a comprar-lo, gaudiran d’un preu especial de 49€.

Gràcies a aquests abonaments, els Girona han aconseguit rejovenir el públic de les seves tres sales i també mantenir un increment d’assistència de més d’un 10% anual, consolidant el projecte. Els Girona sempre han defensat una programació d’autor i prioritzant el talent local. També són clàssics els cicles de cinema asiàtic i llatinoamericà, així com el cartell estable de documental i l’oferta de ballet i òpera.

Clàssics als Dijous imprescindibles dels Verdi. Amb la col·laboració del BCN Film Fest segueixen els Dijous imprescindibles als Verdi. Els propers: Hiroshima mon amour (Alain Resnais, 1959), coincidint amb el 75è aniversari del llançament de les bombes nuclerars sobre la ciutat japonesa (6/08 a les 20.30 h); i Fedora (Billy Wilder, 1978), per homenatjar el compositor Miklós Rózsa ara que fa 25 anys de la seva mort (13/08).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *