Final cruel a una bona temporada

El playoff és sinònims de nervis, de tensió i ha quedat demostrat aquest vespre a Badalona. L’Europa ha sortit abocat a l’atac, coneixedor que l’empat no li valia, i en el primer tram de partit ha dominat absolutament la possessió de la pilota i ha forçat cinc córners. A mesura han anat avançant els minuts, el Terrassa ha anat avançant posicions i ha generat les primeres aproximacions gràcies a la dupla Poves i Arranz. El partit ha arribat a la pausa d’hidratació, i després l’ocasió més clara per l’Europa, una falta a la frontal que els escapulats han intentat sorprendre amb la defensa descol·locada però la rematada de Joel Jorquera l’ha desviat Yayá i ha evitat el gol. El partit ha arribat al descans amb empat a zero.

La segona meitat ha començat diferent, una primera aproximació del Terrassa, i a la segona ha arribat el gol, a la sortida d’un córner, rematada de cap d’Arranz que ha superat Priego. L’Europa ha intentat reaccionar, Uri amb un xut de fora l’àrea ha intentat sorprendre, però Ortega ha aconseguit desviar. A mesura anaven avançant els minuts, l’Europa anava avançant línies i l’ocasió més clara ha arribat per la banda dreta, una gran arribada de David Jiménez que ha centrat dues vegades i ni Jordi Cano ni Joel Jorquera des de l’àrea petita han pogut aconseguir el gol de l’empat. Poc després, un xut llunyà de Prats ha marxat fregant el pal de la porteria egarenca. Vilajoana ha mogut la banqueta, han entrat Albert Martí, Kilian i Èric per buscar el gol de l’empat. Els últims deu minuts, el capi Cano s’ha sumat a l’atac, però l’Europa s’ha topat una vegada i una altra contra un Terrassa ben ordenat i que ha sabut jugar amb el marcador. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *