I la Bookeria s’omple de signatures

Més de 70 autores i autors passaran durant tot el dia del 23 de juliol per la llibreria Ona de Pau Claris. La sala la Bookeria -ja estrenada per fi- serà l’espai preparat perquè una de les parts protagonistes de la jornada -els escriptors i les escriptores- dediquin els exemplars dels seus darrers treballs. El nou espai d’Ona a Barcelona -la germana gran de la llibreria del carrer Gran- tenia tot preparat per celebrar el Sant Jordi de l’abril; era l’ocasió ideal per arrencar el projecte. Però va venir un virus i tot va canviar. Així doncs, Ona no estarà a Passeig de Gràcia el proper dijous perquè no ho va sol·licitar en el seu dia pensant que podria seguir endavant amb els seus plans. Ara, en vistes d’un dia del llibre i de la rosa totalment inèdit i diferent, Ona ha mantingut la tradició de les firmes. I no són poques, des de les 11 del matí i fins les 9 de la nit, hi haurà oferta per a tots els públics: Núria Cadenes, Najat El Hachmi, Tomàs Alcoverro, Empar Moliner, Julià Guillamon, Rocio Bonilla, Toni Cruanyes, Jordi Borràs…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *