El Tres Peons tornarà a obrir el 25 de setembre

La Junta Directiva del Club d’escacs Tres Peons ha decidit reprendre les activitats presencials el divendres 25 de setembre si es mantenen les actuals circumstàncies sanitàries. La nova normativa obligarà a portar mascareta dins de la sala de joc, que també han hagut de reordenar i tindrà una cabuda màxima de 42 jugadors, en comptes dels 82 que hi cabien fins ara, per tal de mantenir les distàncies de seguretat. També serà obligatori fregar-se les mans amb gel hidroalcohòlic cada que s’entri a la sala de joc, i no es podrà entrar ni beguda ni menjar. La primera activitat prevista és la XIV edició del Vila de Gràcia, que tindrà dos grups, i es jugarà a partir del 28 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *