El pavelló Josep Comellas sortirà a concurs i no hi haurà gestió directa

Esports

A la Fundació Marcet se li ha acabat el contracte i la pròrroga concedida per la gestió del pavelló Josep Comellas. La primera intenció del Districte i de diferents clubs era que la instal·lació passés a tenir una gestió directa (vegeu L'Independent número 754), però finalment han reculat i han decidit treure’l a concurs públic, però canviant les bases de l’anterior per tal que no tingui tant pes el vessant econòmic. La proposta del Districte és que l’execució del nou contracte comenci el novembre d’aquest mateix any, duri fins al desembre de 2021, i si les dues parts estan interessades, es pugui allargar dotze mesos més.

El nou gestor de la instal·lació haurà de tenir en compte que l’ús del Josep Comellas en horari de matins i fins a dos quarts de cinc de la tarda estarà reservat a l’IES Vila de Gràcia, l’Escola Josep Maria Jujol, i l’Escola Patronat Domènech. A més, el març de 2019 es va constituir el consell rector de l'equipament, que compta amb un reglament de funcionament intern. També es crearà una comissió tècnica de gestió i una de seguiment que vetllaran pel bon ús de la instal·lació.

Aviat també sortirà a concurs la gestió del Poliesportiu de la Creueta del Coll i la del Camp de l’Àliga.