El Safa Claror confirma l’ascens a Copa Catalunya

Era un secret a veus, i era qüestió de dies que la Federació Catalana de Bàsquet confirmés l’ascens del sènior femení del Safa Claror a Copa Catalunya, la màxima categoria del bàsquet català. Les taronges tornaran a categoria que van perdre fa tres temporades i d’aquesta manera es converteixen en l’equip femení de Gràcia que disputa una categoria més alta. Per tancar l’equip, les taronges han incorporat a Ariel Gómez, procedent del Joventut de Badalona i que juga a la posició d’aler. El cadet femení, que entrena el Marc Vilar, jugarà la pròxima temporada a la categoria preferent, la màxima de Catalunya, després de 13 anys d’absència d’equips del Safa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *