“Que algú tingui una segona clau dels jardins Mestre Balcells!”

Un diumenge de juliol al vespre, com cada dia, els veïns amb gos de la zona de la plaça del Nord s’acosten als jardins del Mestre Balcells per passejar i petar la xerrada. No és un dia com qualsevol altre perquè, sense voler, el vigilant que obre i tanca els parcs avui s’ha despistat i no s’ha adonat que hi ha gent a la zona d’esbarjo dels animals.

Poc després de les nou comença el maldecap: un primer veí se n’adona que no pot sortir perquè els dos accessos estan tancats i barrats. “Jo els vaig veure cap a les 22.30 hores quan ja havien trucat a la Guàrdia Urbana, als Bombers i a Parcs i Jardins, i ningú va venir”, explica el periodista i veí Vicenç Sanclemente.

La primera solució, ja a la desesperada, va ser el voluntarisme d’un veí que va portar una escala de casa, però els gossos grans no hi havia manera que saltessin ni a coll dels seus amos. El rellotge seguia corrent i tot feia pensar que aquella nit no se sopava.

“En no rebre respostes, hi va haver molta impotència; crec que s’ha de reivindicar que algú del districte tingui una segona clau: algú del grup de whatsapp del pipican, algú de la junta de l’Associació de Veïns i Veïnes de Plaça del Nord i Rodalies”, afegeix Sanclemente, també vinculat a la plataforma de veïns de la plaça.

Les hores van anar passant sense solució administrativa: a tocar de mitjanit, la mesura ja va ser expeditiva i es va trencar el candau.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *