La FEACC, afí als moviments socials, única aspirant a la gestió de Can Carol

Els tràmits per a l’atorgament de la gestió cívica de l’equipament de Can Carol, a tocar del carrer Farigola de Vallcarca, s’encaren cap a la recta final amb la confirmació aquesta setmana que només s’ha presentat un projecte, el de la Federació d’Entitats Amigues de Can Carol i Consolat (FEACC), afí als moviments socials del barri i integrat per l’AFA Montseny, l’Observatori de Vallcarca, l’Associació de Veïns Som Barri, l’Associació ECOS-Antic Forn, Ateneu de Vallcarca i l’Associació de Festes Alternatives de Vallcarca. La setmana passada ja es va procedir a l’obertura del sobre A sense que es presentés cap esmena i aquest dimecres l’obertura del sobre B amb la presentació del projecte també ha tirat endavant. El projecte segueix la línia de model cívic que ja s’aplica en altres espais de la ciutat com l’Ateneu l’Harmonia de Sant Andreu i ha comptat amb l’assessorament de Torre Jussana i Casa Orlandai pel que fa als apartats legals i administratius i mecanismes de governança. L’Ajuntament ja va autoritzar a l’abril una despesa de 105.000 euros en concepte de subvenció màxima a l’adjudicatari final, que es cobriran amb els pressupostos públics de 2020 i 2021. Ara la comissió de valoració elevarà un informe a la comissió de govern de ciutat perquè s’adjudiqui la gestió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *