L’Europa mira el futur: més afició, eleccions preNadal i renovacions

No va poder ser, l’Europa va caure contra el Terrassa per 1 a 0 i es va quedar sense el desitjat ascens a Segona B, però el playoff ha fet revifar el sentiment escapulat i el club afronta el futur amb optimisme gràcies a l’empenta d’una afició que sembla la més nombrosa i fidel dels últims anys. El suport mostrat per molts comerços i entitats durant les setmanes prèvies, i sobretot de l’afició, quan desenes de persones van estar animant l’equip sorollosament tant en la sortida de l’equip cap a Badalona, com a la tornada, que tot i la derrota van voler agrair a l’equip l’esforç fet al llarg de la temporada. Una mostra de suport i fidelitat que va sorprendre la primera plantilla i que va fer emocionar al capità Cano quan es va donar les gràcies a l’afició. El club viu amb il·lusió l’empenta demostrada pels aficionats i treballarà per seguir augmentant el nombre d’assistents al Nou Sardenya la pròxima temporada.

La 2020/2021 també serà una temporada electoral. En acabar el partit contra el Terrassa, el president, Víctor Martínez, va confirmar que es presentarà a la reelecció i per tant, juntament amb el candidat David Prats optaran a presidir l’Europa els pròxims quatre anys. El club farà públic el calendari electoral el dia de l’assemblea ordinària que tenen previst que sigui cap a finals de novembre quan es disposi de l’auditoria corresponent a la temporada 19/20. L’actual president va comunicar en acabar el partit que la seva intenció és que arribar a les vacances de nadal amb les eleccions celebrades

El tercer tema important és la confecció de la plantilla per la temporada vinent. El primer renovat és el tècnic, David Vilajoana, que afrontarà la tercera temporada al capdavant del primer equip escapulat. La principal baixa és la del pitxitxi, Jordi Cano, que tot i rebre una proposta de renovació per part del club ha decidit acceptar una proposta per jugar a Segona B. L’altra baixa anunciada és la del porter Uri Vives, que després de gaudir de poques oportunitats buscarà un nou repte. Les primeres incorporacions són les del davanter Miki Poveda, provinent del Girona B, i els migcampistes Gerard Nolla, de l’Horta, i Pau López, del Cerdanyola. Aquest últim és format al futbol base escapulat. El pròxim a anunciar-se pot ser el porter Sergio Fernández, que aquesta temporada ha defensat la samarreta del Granollers, tot i que el club encara no ho ha fet oficial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *