La Perla – Les garlandes de les Perletes

Les protagonistes del guarnit del carrer de la Perla són les seves creadores; les popularment anomenades Perletes del Clot entre els veïns. Aquestes són les dones que viuen als pisos tutelats per a gent gran del Concili de Trento, les quals estan entre la població de risc i durant aquest confinament la creació del guarnit per la Festa Major els ha suposat una gran distracció. Els veïns de la Perla, que només pretenen mantenir l’esperit de veïnatge amb el decorat d’enguany, han ajuntat els treballs manuals que han fet les dones del Concilio de Trento i ho han convertit en el sostre que llueix sobre el carrer. De totes maneres, no volen causar cap reclam, és per això que tampoc organitzen cap activitat en línia ni presencial.

, ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *