Plaça del Nord – Reciclatge de colors

Els veïns de la plaça del Nord opten per un guarnit en què tots els elements tenen les idees individuals de cadascú que ha col·laborat amb la seva creació. A partir d’unes indicacions, tots han agafat materials reciclables com ampolles, teles o CD i ho han transformat en allò que han volgut, però sempre amb la condició de donar color a la plaça, com, per exemple, amb flors. La manca de grans estructures pesades permet que el guarnit d’enguany es pugui penjar sota els arbres, on s’ajunten totes les idees dels veïns, els quals mantenen la voluntat de fer una celebració íntima i tancada, ja que conserven la il·lusió de participar en la Festa Major per segon any.

,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *