Un pregó d’orgull de comunitat posa en marxa la Festa Major més estranya

A porta tancada, vist per la majoria dels festers, veïns i visitants per youtube, el pregó de les professionals sanitàries Maite Fabregat, Xènia Sist i Elvira Bisbe ha arrencat la Festa Major de Gràcia apel.lant a l’orgull de comunitat en la resposta a la crisi sanitària. En intervencions separades, Fabregat ha recordat que “la pobresa porta malaltia” i desigualtat en l’accés a activitats “que curen”. Sist ha demanat “no perdre” els sentiments que han aflorat en els últims mesos. Bisbe, que ha acabat cantant perquè també és músic- ha recordat que “vam plorar i vam tenir molta por però va nèixer una complicitat extraordinària.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *