L’hospital i-Covid de Pere Virgili fa sondejos

L’hospital i-Covid que el CatSalut ha previst a l’interior del Parc Sanitari Pere Virgili, i que es completarà en un termini de construcció de 18-20 setmanes amb quatre centres més a tot Catalunya d’aquestes característiques de satèl·lit, ha engegat aquesta setmana els treballs sobre el terreny amb els sondejos que un equip d’estudis geotècnics ha desplegat a tocar de l’edifici Xaloc, on encara hi ha un superfície d’espai verd i arbrat.

Tot i que el CatSalut donarà detalls concrets la setmana que ve del projecte, adjudicat a l’estudi d’arquitectura PMMT per un pressupost total de 50 milions d’euros fora de concurs, l’annex i-Covid del Pere Virgili ja s’ha pogut veure en una imatge provisional (vegeu foto) amb una superfície aproximada de la meitat del bloc veí del parc hospitalari i amb una alçada similar: uns 4.000 metres quadrats i la capacitat d’un centenar de llits.

La ubicació del nou hospital satèl·lit, a tocar d’una de les unitats d’hospitalització sociosanitària i altres serveis del Pere Virgili  com el servei de valoració i dependència i de l’equip de valoració i orientació (i també a tocar de la cafeteria), aclareix que la nova instal·lació no utilitzarà en cap cas el gran solar pendent de construcció en el parc sanitari, a tocar de l’avinguda Vallcarca i on en els últims anys l’Ajuntament hi ha apuntat la voluntat d’ubicar-hi des d’una universitat privada fins a habitatge públic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *