La dimissió del directiu Fidel Bernabeu sacseja l'Europa a tres mesos de les eleccions

Esports

Fidel Bernabeu, fins ara responsable de Màrqueting de l’Europa. Foto: Àngel Garreta

"Vas acumulant desavinences i malestar, no és un tema puntual”. Són les paraules del fins ara responsable de Màrqueting de l’Europa, Fidel Bernabeu, que va dimitir aquest dilluns com a vocal de la junta directiva del club. Aquesta decisió arriba al tram final del mandat del president actual, Víctor Martínez, amb la previsió d’eleccions a principis de l’any vinent. La directiva passa a tenir així nou membres a la junta. Una mala entesa amb Martínez i “males experiències”, sense concretar en quins aspectes, han estat els detonants de la situació.

Després de comunicar la decisió a l’entitat, Bernabeu va mantenir dimecres al matí una conversa telefònica amb el president Martínez, en què li va comentar que marxava perquè “no estava a gust a la directiva”. Segons declaracions de Bernabeu, Martínez li va plantejar reconsiderar la dimissió, però és “una decisió ferma”. Bernabeu, que va entrar el 2017 a la directiva com a responsable de l’Escola de Futbol, va ser també delegat del primer equip la temporada 2012-2013, en substitució de l’històric Siscu Boj. Davant la situació preelectoral, Bernabeu afirma que ara per ara no es planteja entrar a formar part de cap precandidatura. “En principi, no”, conclou.

El president de l'Europa, Víctor Martínez. Foto: Àngel Garreta

De la seva banda, Víctor Martínez no fa objeccions a la dimissió de Bernabeu. “Val més que marxi que no que estigui a disgust”, explica Martínez, que destaca la feina feta pel fins ara directiu a l’àrea de futbol base i com a delegat del primer equip en dues ocasions. “Ha estat una bona trajectòria”, conclou Martínez.