El Catalunya es juga el passi a quarts de la Copa catalana de waterpolo

Esports

Debut amb derrota ajustada per al masculí i victòria del femení

El Catalunya masculí va caure a Terrassa al primer partit de la Copa. Foto: CNC

La Copa Catalunya de waterpolo arriba a la recta final de la primera fase i dimecres 30 quedaran de-terminats els equips que passen a quarts de final. El Sant Andreu, un dels conjunts més potents del grup A femení de l'anomenat Torneig de la Represa, serà el proper rival del Catalunya. L'equip que entrena Gabor Egedi visitarà dissabte 26 la piscina Pere Serrat (18h). La formació va debutar amb victòria contra l'Atlètic Barceloneta (17-14). El Catalunya masculí s'enfrontarà també dissabte 26 al Granollers a Can Toda (12:30). El conjunt entrenat per Tato Garcia va començar el campionat amb una derrota ajustada contra el Terrassa (14-13), el rival més fort del seu grup.