El projecte de la poeta Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán, últims noms de l'OFF LEM

El Laboratori Àgape, trobades de música, poesia i gastronomia, enguany es faran a porta tancada i seran gravades en vídeo i publicades, juntament amb les receptes dels plats; el primer estarà dedicat al Víctor Nubla

Cultura

Imatge promocional de Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán
Imatge promocional de Blanca Llum Vidal i Los Sara Fontán | Cedida

A una setmana de la inauguració de l'OFF LEM, una versió especial i reduïda del festival de música experimental que Gràcia Territori Sonor impulsa des de fa 25 anys, el cartell ja s'ha completat i l'organització ha anunciat algunes novetats de format, com ara el Laboratori Àgape, una de les accions més apreciades pel públic que enguany es farà en versió digital; el primer estarà dedicat al Víctor Nubla, fundador i director artístic del LEM, mort el passat 31 de març, i hi participaran Juan Crek -company de Nubla a Macromassa- i el poeta Joan Vinuesa. Se celebraran tres trobades a porta tancada que seran gravades en vídeo i publicades, juntament amb les receptes dels plats, per tal que tothom pugui gaudir de l'experiència culinària des de casa i acompanyar-la de l'actuació enregistrada en directe.

La poeta Blanca Llum Vidal i el seu projecte conjunt amb Los Sara Fontán, format per la violinista Sara Fontán i Edi Pou, una de les meitats de Za!, forma part del cartell de la clausura de l'OFF LEM 2020 que tindrà lloc el proper 30 d'octubre a La Sedeta, tot just després del concert de la gracienca Eli Gras, amiga històrica de GTS.

El concert inaugural, el 9 d'octubre a La Sedeta, comptarà amb la poeta Anna Pantinat i el clarinetista Víctor Bonetarbolí, i una segona part amb Pau Riba, que torna al dispositiu amb una de les primeres actuacions de la seva nova formació, PLAN. Els altres noms són l'artista resident de GTS Laura Llaneli i els contundents Tiger Menja Zebra. Pel que fa als espais, es recupera la seu d'EART, que acollirà els tres Encontres en l'Espai-Temps que obren Floy Krouchy i Tama Kettar dissabte 10 d'octubre.