Canals temàtics

Un espai on intercanviar anhels i interessos entre la gent del barri

Benvingut/da, al nou espai digital especial de l'Independent. Un nou espai a fi de poder tractar i comunicar diferents temàtiques relacionades amb la vida: quotidiana, social, econòmica, cultural i esportiva gracienca. Un nou projecte del setmanari que amplia els seus continguts més enllà del medi de premsa escrit, a la vegada que genera un nou concepte de comunitat informativa. Un espai des d'on les persones interessades en dites temàtiques, i sota la supervisió conjunta d'una persona referent i de la Redacció, puguin també contribuir i participar amb les seves informacions, notícies i opinions sobre la temàtica identificada.


GASTROGRÀCIA

GastroGràcia és un espai temàtic dedicat als i les amants de la gastronomia. Professionals i aficionats ens trobarem per compartir idees i gaudir del bon fer de les cuines, obradors i restaurants del districte de Gràcia i dels voltants.
Us convidem a participar-ne, bé sigui explicant històries d’èxit, aportant receptes de la cuina catalana o internacional o tot explicant qualsevol història relacionada amb la gastronomia que cregueu que val la pena donar a conèixer.

Canal coordinat per Joan Hueso - joanhueso@vedrunagracia.cat


Joan Hueso és llicenciat en psicopedagogia, director de l’Escola Superior d’Hostaleria Vedruna de gràcia


GRÀCIA EN JOC

Gràcia en Joc és l'espai temàtic que vol fer visibles les diferents iniciatives i activitats esportives del barri, tot posant l'èmfasi –amb una visió honesta i propera– en aquells esports i grups minoritaris que, normalment, no tenen tanta projecció com altres.

Canal coordinat per Josep María Bigas - bigas0889@gmail.com

Josep Maria Bigas és director i presentador de la secció Gràcia Multiesports a Radio Gràcia i porta 6 anys fent de periodista cobrint diversos esdeveniments d'esports al barri


INTERCULTURALITAT I ESPIRITUALITAT

Interculturalitat i Espiritualitat és un espai temàtic per donar a conèixer la diversitat cultural, religiosa i espiritual de Gràcia. Volem valorar conjuntament la pluralitat del fet cultural, religiós i espiritual com un fet humà i social, com una dimensió fonamental de les persones i dels pobles i que té funcions socials d’integració i de canvi.

Des d’aquest espai procurarem la cohesió i la convivència social, a través de les aportacions de les diferents cultures i savieses humanes que ens enriqueixen, ens humanitzen i cooperen a construir una societat més tolerant, alliberada, més justa i més solidària. I així, evitar fanatismes, fonamentalismes i manipulacions interessades de les cultures i creences.

Canal coordinat per Joaquim M. Cervera i Duran - quimcervera@gmail.com

Joaquim M. Cervera i Duran és llicenciat en sociologia i en teologia, responsable de l’equip coordinador del Grup de Diàleg Interreligiós de Gràcia (projecte de l’Ajuntament de Barcelona, gestionat per l’Associació UNESCO de Diàleg Interreligiós i Interconviccional).


 
Per a altres qüestions generals podeu contactar amb nosaltres tot enviant un correu a: canals@independent.cat
 
 
 
Aquesta nova experiència compta amb el suport de:
 
Logotip_Generalitat_de_Catalunya