Acció contra la fam projecta un documental sobre la desnutrició

L’organització Acció contra la fam projecta demà (22.30 hores) als cinemes Verdi Park el documental 854, que parla sobre la desnutrició a la zona del Sahel. La cinta, produïda pel periodista David Muñoz, es va rodar a Malí i Níger entre l’any 2008 i el 2009, i s’engloba dins la campanya End Malnutrition. Segons ha explicat Acció contra la fam, aquesta campanya té l’objectiu d’aconseguir que els governs i les administracions considerin la desnutrició com una malaltia i així es puguin impulsar polítiques públiques per eradicar-la.

El títol del documental correspon a la xifra de persones que l’any 2008 estaven amenaçades per la fam, un total de 845 milions de persones. D’aquestes, cinc milions moren cada any.

L’entrada a la projecció del documental és gratuïta però cal una invitació, que es pot aconseguir a la taquilla dels cinemes Verdi Park (fins esgotar les invitacions) i al telèfon 93.254.03.81 d’Acció contra la fam.En el passi també es presentarà l'acció Demana-li a Al Gore, que consisteix en traslladar la petició a Al Gore que rodi un documental sobre la temàtica de la desnutrició.