L’Elèctric programa el primer cicle de cançó d’autor les nits de dilluns

trobadoradaTrobadorada és el nom de la nova cita de les nits de dilluns. L’Elèctric acull a partir del dia 2 el primer cicle de cançó d’autor, “una trobada de cantautors, d’aquí el joc de paraules de trobadorada”, explica Jordi Bertran, organitzador del festival. Les vetllades tindran dues parts, una primera de concert i una segona d’escenari obert perquè puguin pujar els músics que vulguin.

Dani Caracola inaugura la Trobadorada aquest dilluns 2. El cantautor presentarà les cançons del disc Principis, del seu grup Caracola, que s’editarà aquest nombre, però de manera més intimista i acompanya del guitarrista Àlex Mestres. “És una jove promesa, habitual a l’escenari del Harlem amb un grup cubà que toquen rumba i ritmes llatins”, valora Jordi Bertran. Totes les nits del cicle seguiran la mateixa estructura: Bertran obrirà amb 10 minuts de música, donarà pas al cantautor i en una segona part es farà un escenari obert .

“La idea és obrir un espai per a gent jove i no tan jove, intèrprets i cantautors amb ganes de donar a conèixer la seva música. Avui dia hi ha molta matèria prima per poder fer un cicle d’aquestes característiques. Novembre serà el mes de prova pilot, tot i que la nostra intenció és continuar”, explicar Bertran. “La tria de cantautors combina joves promeses amb músics més consagrats o coneguts. Una avantatge de Elèctric és que permet crear molta complicitat amb el públic”.