Galeria Atelier enceta la Tardor de l'Art amb la mostra 'Vinils'

Arbre Marie-FranceLa Tardor de l’Art d’enguany comença amb Vinils, una mostra d’un gran nombre de galeries d’art de Catalunya, que presentaran un treball creatiu al voltant dels vinils. Galeria Atelier participa en aquesta iniciativa amb una instal.lació sonora de Marie-France Veyrat.

Veyrat, seguint la línea de treball de l’obra  'L’arbre de la veritat', de la seva darrera exposició  Experimentacions corpòries  ha realitzat L’arbre de la nostàlgia, una instal•lació sonora de 36 x 100 x 300 cm. Es tracta d’un arbre realitzat amb un recull de vinils seleccionats de forma molt acurada per allò que signifiquen per l’autora.

Ha jugat amb les mides i els colors però també ha volgut utilitzar  aquells vinils que contenen les seves cançons preferides que evoquen  records d’una època. Tot l’arbre està creat a partir de l’àlbum Cosmo’s Factory de Creedence Clearwater Revival  les cançons més significatives per Veyrat. A partir d’aquí l’espectador trobarà títols que segur li evoquen els anys 60’s -70’s. 

La instal.lació és pot veure juntament amb un conjunt de fotografies de Toni Riera, on la figura humana i els vinils són els protagonistes.  Aquest treball està inspirat en la darrera sèrie de l’autor on combinava  els  personatges amb les cireres  i que ha estat la icona d’una coneguda discoteca.

La mostra sota el títol “33 r.p.m”, es podrà veure a Galeria Atelier des del 5 d’octubre fins el 30 de novembre.