Sanahuja avança les eleccions del CEG i vol proposar un candidat continuista

p10f1El president del Club Excursionista de Gràcia, Francesc Sanahuja, ha anunciat aquesta setmana que té pensat deixar el càrrec el mes d’abril. Sanahuja ha decidit avançar les eleccions i renunciar als dos anys de mandat que encara li restaven. Ara el màxim representant de l’entitat està cercant un candidat que continuï la línia de treball d’aquesta darrera dècada.

Ha anunciat la seva retirada a mitges. Sempre condicionant aquesta decisió a que una altre grup de socis agafin el relleu per formar una junta directiva sòlida. Però Francesc Sanahuja ho té clar: vol deixar les presidència del club i no seguir amb els dos anys de mandat que encara li resten. D’una banda, argumenta que creu en la renovació de les juntes de les entitats per tal que avancin.

Tot i això, el cert és que el que serà president fins el mes d’abril està decebut amb les institucions fruit del nul suport que ha rebut el seu projecte de trasllat de les instal.lacions per tal de tenir més espai per a fer créixer l’entitat, un dels punts bàsics de la seva darrera candidatura i qüestió que ja fa anys que planteja sense que s’hagi avançat en cap sentit. “S’ha de fer una aposta molt més forta per aquest esport i per promocionar el turisme de natura a Catalunya. Un club com el nostre necessita unes instal.lacions on els esportistes d’elit es pugui entrenar, on hi hagi la infraestructura suficient per tal de convertir-nos en una referència pel que fa als cursos formatius de seguretat i prevenció a la muntanya. Les institucions han de creure més en l’excursionisme”, ha criticat Sanahuja.

Hores d’ara, el màxim representant de l’entitat gracienca està buscant persones joves que es vulguin involucrar en el projecte per afrontar els reptes de futur del CEG. La convocatòria d’eleccions es farà en una assemblea extraordinària el mes de març, en què també s’aprovaran els nous estatuts, i les votacions –en cas que hi hagi més d’un candidat- es faran a l’abril.