L'Europa doblega el líder (0-2)

Esports

L'Hospitalet era el líder de la lliga, l'Europa no havia guanyat a la Feixa Llarga en els últims 40 anys, però com que les estadístiques estan per trencar-les, els gracinencs han guanyat per 0 a 2 en un partit molt seriós i el playoff segueix sent molt complicat però matemàticament encara possible.

Els locals han començat dominant la possessió de la pilota, l'Europa ha esperat tancat les seves oportunitats. Alfons Serra ha tingut la primera ocasió perillosa amb un xut llunyà, i de mica en mica s'ha anat estirant per arribar a l'àrea contrària, però la primera part ha acabat sense ocasions clares per part de cap dels dos equips.

La segona meitat ha tingut molt més ritme, Ton ha tingut l'ocasió més clara pels locals, però no ha resolt bé el mà a mà amb Marc Priego i ha enviat la pilota fora. Al minut 55 ha arribat el primer gol, córner penjar a l'àrea local, i després d'un rebot i des del terra, Martínez ha engaltat un xut que ha enviat al fons de la xarxa. Dos minuts més tard, L'Hospitalet hauria pogut empatar però Priego ha tingut una intervenció providencial, i passada l'hora de joc l'Europa ha sentenciat, Elo ha entrat a l'àrea i ha fet una passada de la mort perquè Alfons Serra fes el 0 a 2. El marcador no s'ha tornat a moure i l'Europa encadena la quarta victòria consecutiva.