Primer Open de la secció de tennis taula dels Lluïsos

Esports

La secció de tennis taula dels Lluïsos de Gràcia celebra aquest dissabte, a partir de les 9 del matí, el primer Open de l’entitat. Aquest esdeveniment tindrà dos nivells, i en total es repartiran 250 euros en premis, a més de copes i material especial per a l’ocasió.

Hi haurà una competició pels federats i una altra pels que no ho són. Els tres primers classificats de la competició de federats s’emportaran 150, 75 i 25 euros, i una copa de record. En la categoria dels no federats, els premis seran una copa per cada un dels tres primers classificats i material especial de tennis taula.

El preu de l’incripció és de 15 euros per jugador/a, i cal enviar un correu electrònic a escolatennistaula@lluisosdegracia.cat. La inscripció inclou com a regal una samarreta tècnica. A més, durant el dia s’ofereix un servei especial de bar amb música.

Les últimes setmanes s’han celebrat els campionats d’Espanya de tennis taula al Palau d’Esports de Tarragona en les diferents categories, i la secció dels blaus ha tingut representació en diverses categories des de la de veterans, passant per la categoria sub23, i també en les categories juvenil, infantil, aleví i benjamí.