Els Lluïsos preparen la nova temporada sense dues peces claus

Esports

Els Lluïsos de Gràcia han posat punt final a una gran temporada, però també llarga i esgotadora. Els blaus han competit fins a l’últim dia de la final a quatre, “estem molt contents de com ens han sortit les coses, llàstima del regust amarg del final de temporada”, explica el seu entrenador, Carles Rofes. La pròxima temporada els Lluïsos seran l’únic equip de Gràcia a la màxima categoria del bàsquet català, i de fet seran un dels dos únics equips de Barcelona en tota la competició, juntament amb l’Horta.

El seu entrenador, Carles Rofes, complirà la 12a temporada al capdavant de l’equip, dividida en dues etapes, però aquesta tindrà una dificultat afegida, i alhora un nou repte, i és que no podrà comptar amb dues peces fonamentals els últims anys, l’Oriol Pla, que marxa a viure al Brasil per motius laborals, i la del Víctor Pla, que ha decidit buscar un nou repte esportiu en una categoria superior.

“L’Uri és el jugador més important de la història de la secció i el Víctor és molt determinant perquè fa moltes coses bé, la temporada vinent serà un repte i com a equip haurem de buscar coses noves”, explica el tècnic. Per substituir aquestes dues peces claus, els blaus han mirat els jugadors de la casa, i han decidit que el Joan Salvà faci el pas des del sènior B per substituir l’Oriol, i que entre l’Arnau Canyes, que s’està recuperant d’una lesió de genoll, i l’Arnau Mascaró, del sènior B, substitueixin el Víctor a la posició de base.

Ha estat la primera temporada dels sèniors al pavelló Josep Comellas, i malgrat que els hi agradaria entrenar algun dia més a la seva nova pista de joc, han aconseguit tenyir la grada de color blau: “ha estat un èxit, ens hem sentit molt acompanyats i les tardes dels diumenges s’han convertit en tardes dels Lluïsos”, explica Rofes.