La Salle queda vuitena a la Via Olímpica i el Gràcia GC guanya a la Base

Esports

La gimnàstica gracienca ha triomfat en el campionat d’Espanya disputat a València. El conjunt de La Salle Gràcia va guanyar 10 medalles, i l’equip de Via Olímpica, va quedar finalment en vuitena posició espanyola. L’equip format per Clàudia Ayora, Clàudia Buxeda, Ona Duart, Nora Garcia i Carlota Martí van destacar sobretot en la competició de salt i terra.

El Gràcia Gimnàstic Club s’ha proclamat campió de la categoria Base. Ruth Montoriol, Carla Garriga, Martina Codinach, Nadia Pedrosa, Martina Pujol, Carla Garcia, Nerea Soria i Ainara Garcia han format el conjunt campió per davant del Club Gym-Val i del Salt GC.

En les classificacions individuals, les dues gimnastes gracienques més destacades han estat Gry Thorstensen (Gràcia GC) i Lucía Gómez (La Salle Gràcia). La primera va quedar en segona posició de la Via Olímpica 1, i en la seva categoria va guanyar en l’especialitat de terra i va quedar en segon lloc en barres asimètriques i barra d’equilibri; mentre que Lucía Gómez va pujar al segon calaix del podi en la categoria Via Olímpica 7, on va dominar en les especialitats de salt i terra, i va quedar segona en l’aparell de paral·leles asimètriques. De l’AE Gràcia, Paula Toral va ocupar el 17è lloc en la categoria de Base 4.