Els impulsors del bar Perdem el Nord obriran un nou espai

Societat

Ja fa tres anys i mig que el bar de Lluïsos, aprofitant la remodelació integral que va afrontar la seu de l’entitat de la plaça del Nord, és el bar Perdem el Nord. Els seus impulsors, vinculats antigament a l’esplai GMM i a espais gastronòmics de renom a Gràcia com La Pubilla, en marxa a la plaça de la Llibertat, van transformar el clàssic bar d’entitat en un punt d’entrada dels nous graciencs a la xarxa local a través del millor aliat: el menjar. I la jugada va sortir bé, a la vista que no hi ha manera de trobar taula si no és amb una reserva amb certa antelació. A més, al Perdem el Nord hi ha sempre una taula reservada: la de Jordi Cuixart, per quan torni.

L’Àngel Moya i en Joan Duran, però, volen aprofitar la clientela que han fet en aquest temps a la plaça del Nord i tenen nous projectes; per això han vist clara l’oportunitat que se’ls ha presentat molt a prop del Perdem, només a uns cent metres, a la cantonada del carrer Martí amb Vilafranca. En aquell mateix lloc hi havia fins fa dos anys un punt de trobada, més bar que restaurant, de l’associació Arapdis. Aquest nou espai està actualment fent-se un rentat de cara i obrirà aquest setembre que ve sent més restaurant que bar.

Moya i Duran, en tot cas, tenen clar que el nou establiment no serà un annex ni una ampliació del Perdem el Nord. No serà exactament el mateix concepte. “Volem que la gent se sorprengui”, apunta. Ara la idea és aprofitar l’espai i transformar el concepte, però amb diferents nivells de servei. “Tindrem taula baixa, taula alta, barra; volem que sigui un lloc viu”, explica Moya a L’Independent.

El nou projecte, sobre el qual els dos socis encara barrinen noms provisionals, seguirà per començar els mateixos horaris de vespre que el Perdem, però a curt termini ja vol ampliar l’oferta als migdies.