L’Escalada de la Glòria, a les festes de La Salut

Esports

Del 6 a l’11 de setembre se celebra la Festa Major de La Salut, i aquest dissabte al matí se celebra la cursa popular Escalada de la Glòria, organitzada per la Comissió de Cultura i Cohesió Social de Salutem - Accions comunitàries, on hi participen diverses entitats i serveis del barri, com la Comissió de Festes de la Salut i el gimnàs Holmes Place.

La cursa va estar anys sense fer-se i ara en fa dos que es va recuperar i començarà a 2/4 d’11 des de l’Espai Quiró. El recorregut que seguirà serà: plaça Sanllehy, avinguda Pompeu Fabra, escales carretera Carmel, carrer Sant Josep de Cottolengo, passatge Sagrada Família, carrer Molist, Antequera, Santa Elionor, Pare Jacint Alegre, rambla Mercedes, avinguda Coll del Portell, carrer Arnold Shrönberg, Baixada de Briz, Medes, avinguda Vallcarca, Baixada de la Glòria, Coll del Portell, Arnold Shrönberg i Verdi. La cursa infantil i per equips té un recorregut una mica més curt.

Aquesta activitat compta amb el suport del Mercat de Lesseps que repartirà un esmorzar, Batucargol animarà amb una batucada, l’Associació de Comerciants de Vallcarca, La Miranda, Quirhort, l’Associació de Veïns del Park Güell - La Salut - Sanllehy, Ciberdona, l’Associació del Santuari de Sant Josep de La Muntanya, el Centre de Serveis Socials de La Salut, el Coll, Vallcarca i Els Penitents, el Casal de Joves del Coll, la Malèfica, Castellers de la Vila de Gràcia, CB Coll, A Run de Terra, Sant Medir i el Districte.